vardag

Den där fantasin.

I skrivande stund sitter jag ensam på jobbet och väntar att våra gäster ska gå hem från bastun. I sittande stund sitter jag också livrädd för jag har låtit min fantasi rusa iväg och jag har sett ansikten i fönstrena cirka 100 gånger, så nu vågar jag inte se nån annanstans än ner i golvet (eller i telefon som nu..)

Före mina kolleger gick hem pratade vi dessutom om alla som spökar i slottet och i parken. Smart va? Att prata om sådant när man sen ska sitta här ensam i några timmar..

Så jag knycker till för varje lilla ljud och önskar att klockan skulle gå liiiite fortare bara innan jag får hjärtattack. 

Även om jag aldrig mött på nåt spöke eller dyl så tror jag så starkt på sånt, övernaturligt. Speciellt då det finns en riktigt bra och trovärdig historia bakom allt..som te.x Gråa Damen här på svartå som hittade sin man i säng med en annan kvinna..hon blev så arg så hon mördade sin man och kom aldrig till ro efteråt,  så hon går omkring här nu…


3 reaktioner till “Den där fantasin.

  1. det sägs ju att om du är ensam hemma så sätt på en skräckfilm och du känner dej garanterat inte ENSAM längre….jo spöken finns nog men det finns skyddsänglar också o jag har läst massor om det, så teorin är den att vi har alla en egen skyddsängel som alltid finns där…det är ingen död släkting (det är andar..o spöken) . Nu kan jag inte sluta…ni vet barn har oftast en osynlig lekkompis tills en viss ålder, vet ni vad den kompisen är? Jo barnets skyddsängel, när barnet blir äldre försvinner förmågan att ”se” sin kompis/skyddsängel, varför kan man ju spekulera om…såg i tv en kvinna som var helt säker på att hon kunde kommunicera med sin skyddsängel o andra änglar, hon var från Irland (skulle hon ha varit amerikan skulle mitt intresse ha svalnat) hon var med i Min Morgon för ett antal år sedan, ni skulle ha sett Bettina S när hon beskrev Bettina S ´s skyddsängel hur hen såg ut för hen stod ju där bakom, mitt intresse vaknade o läste senare kvinnans bok. Nåja vi får alla tro vad vi vill men ju äldre man blir o ju mer man sett så ja det nu min grej. Jag har skrivit mej ur kyrkan för länge sedan för jag anser att tron är personlig o handlingarna därefter, hej… tack o förlåt men det så himla intressanta grejer o borde fara till Svartå o känna, men det sen en annan historia o nu skulle jag ju bara kommentera lite 🙂 härlig blogg Ida, fortsätt så 😉

    1. Tack för din kommentar! Väldigt intressant! Du borde absolut besöka svartå slott, här finns 4 olika spöken som håller koll på oss. Vågar nästan påstå att alla vi som jobbar här ropar ”Hej Hej” när vi går in i slottet så de vet vem som kommer in! På dagen är det inga problem att jobba..det är när mörker kommer på som det blir kusligt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s