vardag

En trygg rygg.

Idag red jag första gången i mitt liv över Brasby bron, som är helt gjord av stål. Barbacka. Orvokki tvekade inte ens, lite spände hon sig såklart då det går en stor å rakt under och man ser vattnet igenom stål plattorna och ja, så är det ganska många meter ner.. men hon gick,  och jag berömnde henne till månen och tillbaka. Härliga häst!

Vi mötte också på skördetröskor, traktorer med och utan släp, motorcyklar och inte en enda gång att hon skulle ha spänt en muskel. Men det som nog var lite spännande var fåren vid Manngård. Herrejestas.. då spände hon sig och blev lite osäker när alla får just då sprang mot porten. Men vi klarade det med två travsteg! Känner mig verkligen så trygg på hennes rygg ❤ 

Igår var vi och gasade på lite tillsammans med Mamma. Vi har en enorm åker nere vid ån som vi brukar rida på och där är det slätt så man kan gasa på. Jag släppte henne och galoppera helt fritt och jag trodde jag skulle pissa på mig. Haha. Jag kan inte minnas när jag sist suttit på en häst som far så hårt..har väll blivit lite feg av mig. Men det var nog nåt Orvokki behövde,  för efteråt var hon hur nöjd som helst och travade på med öronen frammåt. Jag ville att mamma skulle filma för hon var såå fin men hon hade fullt upp med att hålla koll på GG. 

Har beställt ny kamera åt mig och hoppas hinna fota nåt ute på stubb åkern, måste först fråga lov av ägaren men förut har det varit OK så hoppas på det i år igen 😄 

Min vackra sago häst ❤

En reaktion till “En trygg rygg.

  1. Du har en vacker, välskolad häst som till 100% litar på sin duktiga ryttare!
    Väldigt fint gjort att komma överens med markägaren om att du får rida där, en liten sak som
    många ryttare inte besvärar sej med.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s