vardag

Du efterlängtade Fredag.

Fredag ja..väldigt efterlängtade fredag efter veckans jobb och två dagar ledigt på kommande. Måste ladda upp inför nästa vecka som kommer bli tuff..Men har endå lyckats boka in massor med program i helgen, as always.

Idag hade jag babyträff med Susse, väldigt mysigt och nåt jag behövde! Även om jag var trött som en trasa när jag kom hem och funderade 1000 gånger att bara slänga mig på soffan..men tog mig själv i nacken och åkte iväg. När vi kom hem igen vid halv 9 badade jag Melissa och gick sedan för att träna, min träningsmotivation va på noll men fick endå till ett 30 min pass.. tycker absolut bäst om att träna på morgonen och inte sent på kvällen!

Imorgon ska jag rida två hästar på morgonen/förmiddagen och sen ska jag och S iväg på shopping inför bröllopet. Förra veckan var vi och tittade på festplatsen och min fantasi gick lös. Kommer bli så snyggt! Jag fick dessutom S övertalad att byta festsal genom att berätta hur vi skulle dekorera och placera borden. 😉 Så imorgon ska vi handla tyger, kolla blommor, kläder etc. På kvällen ska jag på jobb till Ettan (okej,så helt ledig är jag ju inte heller..haha..#arbetsnarkoman) så på söndag tänker jag inte ha nåt inplanerat,  annat än en träning och en häst att rida. 😉

Men ljuvliga Fredag. Ganska skönt endå. ❤ för att jag jobbade morgontur och hann vara med Melissa ordentligt!  Hela veckan har jag sett henne ungefär när hon sover..eller så känns det när man åker på jobb vid 14:30 och kommer hem efter midnatt.. eller som igår när jag åkte på jobb till 12 och kom hem först när Melissa redan sov.. tog henne brevid oss och sova för jag ville vara nära henne, annors sover hon alltis nuförtiden i egen säng men igår kände jag bara att jag vill ha henne nära. ❤

Melissa på pokémon hunt..jag spelar det då inte! Men det är så jag får pasi med på promenad. 😅 och en Fredags selfie..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s