vardag

Vad livet ger..

Anna kom idag och kollade orvokki medan jag var på jobb. Mamma var hemma och tog emot henne. Tyvärr fick jag inget glatt meddelande precis. Orvokki är tom. Pratade tidigare med Anna och hon sa att hon skulle inte seminera längre.  Så jag är lite kluven, dels för att jag inte kommer få fölet jag ville ha och ännu mer för att Orvokki kom till mig på det vilkoret att om hon inte blir dräktig åker hon till de evigt gröna ängarna. 

Men, hon har ett speciellt ställe i mitt hjärta och själ som ingen annan häst så jag har kommit överäns med Heidi att prova betäcka henne naturlig väg med Pampas. Jag gör detta för att prova och för att ge henne ännu lite mer tid. Tid som är dyrbar och viktig för mig. Om hon inte blir dräktig håller jag mig till de jag lovat..hur sorligt det änn är. 😥

För att lite få upp stämmningen, tjejen som alltid får mig glad igen ❤ vilken livskraft hon ger mig, obeskrivlig. Imorgon ska vi hälsa på Sara och Emma, åka o se på festplatsen och planera bröllop, få tankarna på lite annat igen ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s