vardag

Torsdag 11.8

Hej på er!

Igår var jag mera död än levande,  jag satt all min energi på att överleva dagen så lämnade bloggen helt. Men det var så värt det, kräftskivan på tisdag var verkligen rolig..nästan hela kvällen. Staplade i säng halv 5 och upp igen halv 11. Tur var krabbisen inte så farlig men det där tröttheten…nej fyy. Tur hände det på jobbet hela tiden så fick nåt att fokusera på.

image

Idag efter jobbet ska vi iväg och söka vår nya soffa!! Äntligen säjer jag bara! Jag har länge vila bli av med våra fula nuvarande och skaffa en grå stilig soffa. Och nu hittade jag den perfekta och har sparat pengar ihop så jag kan med gott sammvete köpa den! 🙂

Igår bokade jag tid till min nästa tatuering också. Jag ser verkligen framemot att få den på min hud och även om det är en namntatuering så har jag aldrig sett en likadan på någon annan ever! 🙂
Spännande!

Hej och det är ju redan torsdag idag! Shit! 14 dagar sen Orvokki seminerades. Det betyder att man egentligen skulle kunna kolla henne imorgon men jag har fullt upp hela dagen och samma på lördag. Jag vill såklart själv vara på plats ifall det skulle finnas en liten bebis i henne.. *hoppashoppas*
Fast jag har bestämt att är hon tom så ger vi nästa vecka en till spruta åt henne och försöker en sista gång. Jag har ju endå betalat för hingsten så man får väll prova in till det sista.

xoxo, Ida

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s