vardag

En pigg pingla.

Vi har börjat natta Melissa vid 8- halv 9 tiden nu, hon börjar bli så trött då så fast hon förut blev det vid 9-10 tiden.
Igår var hon extra trött då vi var och hälsade på Emma och Sara, flickorna fick leka lite och så gick vi  ut på en 6 km pw. Härligt att ha en vän som alltid kommer med ut på promenad, även nu fast magen hennes bara växer 😄

image

Melissa trivdes så bra hemma hos dem och utforsakde alla Emmas leksaker, favoriten blev den ni ser på bilden här ovan! 🙂

Idag ska jag på jobb men före det ska jag och träna lite armar. Jag har 4 kg kvar till mitt delmål och det känns väldigt bra. Det har tagit ganska länge men helre så än att hetsbanta och gå upp allt lika fort. Jag har ju provat på det där med att köra värsta dieten, och visst går man ner fort men hållbart? Neeh…
Bästa är att röra på sig och äta bra mat. Jag har också hittat en ny favorit bland vegan mat faktiskt,  lupin tempe. Vi har det på jobbet och jag föll för det direkt då jag smakade på det. Innehåller lite kolisar men mycket proteiner. Har betsällt av det via nätet från Ekolo men var igår in till hälsokost affären och tipsade dem om att de skulle ju kunna ta in av de dit också. 🙂

Ikväll ska jag dock njuta av livet lite, Bettina årdnar kräftskiva, ja på en tisdag för att tyvärr blir det lite så innom denhär branschen att man jobbar alla helger..och då tänkte jag nog njuta nån cider och snaps 😄

Ni ska ha en skön tisdag alla! 😚

image

xoxo, Ida

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s