vardag

Borde packa..men…

Imorgon ska jag och Melissa iväg till stugan på Nagu, meningen var att Pasi skulle kommamed när jag äntligen har två dagar ledigt efter varann ( Söndag o Måndag) men såklart hamnar Pasi på jobb på Måndag så han får bli hemma.. Typisk, fast han har semester nu..men det är ju bra att han får pengar så vi har till våra resor, får tänka så bara även om det känns lite bitter just nu.

Idag var jag och rida Pippi igen och Pasi kom med och fota. Jag borde vara tacksam för att han kommer me o fotar men alltså när exakt två bilder blir dugliga att publicera blir jag lite lessen.. Hur kan man vara så dålig på att hantera en vanlig kamera?! haha. Nu är dessutom min Nikon helt ut bruk så jag använder min vanliga samsung som nog jo tar helt okey bilder..

SAM_0285

SAM_0281

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s