vardag

Happy me.

Igår var en nostalgisk dag då jag och Sandra red ut tillsammans i Rejböle. Helt som att hoppa 15 år tillbaka i tiden då vi alltid yrade omkring med hästarna på Rejböle vägarna. Igår då i ett betydligt lugnare tempo.

Efteråt red jag en stund på planen,jag fick rida ett 9 årogt varmblodssto, och jag som ridit många varmblod i mitt liv har aldrig mött på ett varmblod med så bra trav. Det var lätt att sitta ner och hon hade naturligt bra takt. Glömde bort att jag satt  på n x-travare (även om hon inte är startad räknar jag det till x-travare om de blivit tränade till det nångång..)
Det kan säkert bli en trevlig hobby häst nångång. Kände nog av i musklerna direkt efter att man ridit något grönt med dålig balans. Så ni kan gissa hur benen mådde idag morgon.
Efter ridningen blev det att besöka svartå terrassen, den kommer stänga den 14.8 och rivas då nya paviljong bygget påbörjas, så lönar sig att besöka oss nu och ta en svartå Öl med fish n chips 😉
Iaf, så satt vi där ett glatt gäng och glodde på Melissa. Lite babbel och skratt blev det ju förstås också!

Jag var jätte trött i morse då klockan ringde 6:15 så bestämde mig för att vara lat och ta bilen till jobbet istället för cykeln. På jobbet var jag säker på att jag skulle somna stående och hävde i mig säkert en panna kaffe. Vi hade en lugn morgon, som tur.. Men nog tar det på att bli vakt flere gånger om natten av gråt..jäkla tänder säjer jag bara..
Lunchen blev fart o fläng och tur nog piggnade jag till då det började hända! Kanske var jag så trött på förmiddagen också för hade inget att göra?

Efter jobbet stannade jag i Stall Splinter och red tant Pippi. Jag blev förvarnad att hon kan vara styv så förberedde mig på att få värma upp henne länge och ordentligt. Men Pippi visade ganska fort att hon nog är redo att jobba, men hon är ju endå gammal så lite måste man begränsa jobbet med henne och låta henne pusta ut lite oftare.
Jobbade henne i varierande former, mycket böjningar och sidvärt. Fick tillslut en sån känsla på hennes trav jag strävade efter så flyttade över till Pippis favorit..galopp.
Galopp jobbet blev inte så långt då jag redan satt ut så mycket tid på traven. Men lite fick hon bralla loss och göra sina älskade byten..hon fullständigt älskar att göra byten den hästen!
Jag ska troligen imorgon igen och rida henne ,försöker få Pasi med och fota lite.. Skulle ju vara kul att ha lite bilder att bjuda på va?

image

Istället hoppar vi bak 3 år i arkivet. Från Pantsu clinicen i Broby, här tillsammans med Sashas mamma. Visst är de och liknar? Speciellt huvudet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s