vardag

Sätter ner foten.

Varför blir jag ens förvånad mer på människor , otacksamma människor, som lovar allt mellan himmel o jord till en och man ställer upp och fixar så det skall passa till andra. Nej. Nu sätter jag verkligen foten ner. Jag tänker inte ställa upp för nån och köra på deras hästar. J*vlar. Skaffa egen bil, släp eller körkort istället men våga inte fråga av mig. Det räcker. Människor är så otroligt otacksamma, man får vänta på bensin pengarna i evigheter (ibland kommer de inte ens..) och så täcks dom fråga skjuts igen. Näääi. Vart slår det slint?
Jag brukar inte ens be mer om pengar, annat än så klart bensin pengar,men tar ingen lön av att köra på andra även om det far av min tid  att ställa upp till dem,tid som skulle kunnas använda till att vara te.x med min dotter.

Och så om man säjer nej. Ja då är man egoistisk. Och herreguud om man påminner om bensin pengarna eller nåt annat man kommit överäns om..nej då duger det inte att svara mer. Människor. Det finns av alla slag.

image

orvokki säjer också nej hoho.. Åt alla tölppar där ute.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s