vardag

Söndag sista Juli.

Sista Juli..

Idag är jag ledig och ska spendera dagen med Melissa, Sara och Emma på sea horse week. Vi var där ifjol med flickorna i magen och bestämde redan då att vi måste åka i år med flickorna 🙂
Jag har egentligen inget speciellt jag vill köpa, och min shopping budget är inte så stor.. Jag var nämligen igår före jobbet till Sello och gick lite loco.. Haha. Men när det finns så mycket snyggt och när det kommer till kläder åt Melissa så kollar jag inte på prislappen.. Dumt av mig, jag vet!

image

Som de här one piecarna som ena kommer användas som pyjamas! ja jag köpte två i samma färg för de är sååå fina!

Jag blev väckt av en jäkla fluga idag… Smet iväg till vardagsrummet o sova när jag kom hem från jobbet för jag är så trött och Melissa håller på att få tänder igen så hon sover dåligt.. Och så flyger det en fluga på mig och gud vad jag hatar de.. Vi har massor med flugor här och jag håller på att få fel i huvudet. Förstår inte ens varifrån dom kommer in mera.. 😠

2 reaktioner till “Söndag sista Juli.

  1. Vi har också de där förbannade flugorna här inne som kommer på en hela tiden! Fattar inte var de kommer ifrån. Vi har en sån där hängande limremsa och där fastnar ganska många men tyvärr inte alla.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s