vardag

SHW 2016

En mysig dag idag tillsammans med Sara och Emma i Hangö. Vi blev lite oroliga på morgonen då det öste ner regn men det lovades sol i Hangö så lite före 12 startade vi hemifrån.

Vi kollade först Expon där jag direkt köpte några häst motiv strumpor åt Melissa, lika som i fjol 😄 och kollade igenom alla stånd men bestämde mig för att inte köpa nåt förrän senare.
Försökte se GP’n men det var ganska fullt med människor så det fanns inte plats att ta sig fram med två barnvagnar i folkmassan till en plats där man skulle ha sett nåt..så vi bestämnde oss för att gå och äta istället!

Vi tänkte besöka Steak House men eftersom det inte fanns någon ramp upp för trapporna till restaurangen så skippade vi det.. Vi ville sitta inne för tidigare kom det en rejäl regnskur och det blåste ganska kallt vid havet, därför var terrassen inget alternativ för oss.. Så vi bestämde oss för att äta på Origo vilket var ett bra val! Jag åt med små flickorna från Skärgårds bordet, lite fisk och sallad och plockade och tjejerna passlig mat åt dem medan Sara smällde i sig en pepparbiff..haha..guuud vad det skulle ha smakat men nåja.. Unnade mig en ost tallrik till efterrätt (medan Sara åt en ostkaka….)
Var faktiskt riktigt nöjd med betjäningen också! Det kändes som att vi blev varmt mottagna även om vi släpade in två barnvagnar bland borden och våra tjejer är ju inte så bords rena precis men det var inget de brydde sig om (även om jag bad tusen gånger om ursäkt för röran, som jag nog försökte städa upp så gott jag kunde).

image

Efteråt gick vi tillbaka till expon och då gick jag lite loco.. Haha, nånej. Men jag köpte ett par ridbyxor med grip, en t-skjorta, strumppor och ett par handskar. Det är intressant det där med att köpa ridkläder..byxorna kostar oftast närmare/över 100€ och då tänker man inte så mycket på det utan bara köper..men jeeesus om jag skulle hitta ett par jeans i butiken för samma summa skulle dom nog få bli kvar.. Varför är det så månne? Är det för att man vet att billiga ridkläder verkligen inte är i samma kvalité och lika hållbara? Eller..?

image

Klockan var redan 6 när vi styrde hemåt.. Trötta, mätta och lite fattigare. Tur har jag ingen häst att köpa nåt åt för skulle verkligen bli fattig. Känner att det är onödigt att köpa nytt och dyrt åt två ston som används så lite som mina eller bara som skogsmullar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s