vardag

Karis natten..

Alltså seriöst?
Jag var så ivrig idag att slippa ut och gå till Karis med vår lilla familj och kolla in Karis Natten.. Och jag har tydligen missat att det har blivit en total flopp?! Det fanns ju inget att se!! Jag minns när jag var liten hur halva Karis va stängt och det var krimskrams stånd längs halva Centralgatan. Och idag fanns det ett ynka stånd på gågatan som sålde bakelser (som dessutom hallon kakan var nåt fruktansvärt asigt..) och framför brankkis två/tre stycken, inget ens värt att kolla på.. Hej påriktigt?. Gissa om jag blev bitter som verkligen sett framemot att gå där och möts av inget? Såg inte ens nån bekant att stå och snarvla med. Ush. Min Fredag blev snabbt förstörd.

Melissa räddade den såklart. Hon kom hem med Pasi,men nu sitter jag här endå ensam när Melissa sover och Pasi är ute och ränner. Om jag är bitter på det oxå? Jo. Väldigt. Men det tar jag inte upp här, för det hör inte hit..inte just nu iaf.

image

Melissa blev 9 månader idag. Hur är det möjligt? Hur snabbt går inte tiden riktigt?!

3 reaktioner till “Karis natten..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s