vardag

Vakna utan Gnäll.

Idag är första morgonen på snart 9 månader jag vaknade av mig själv, ensam i ett tomt hus. Eller visst, hundarna hade jag med mig.

Så skönt, men tillika konstigt att varken ha Melissa eller Pasi här.. Nåja.. De kommer hem först imorgon..men jag har endå planer tills idag.

Började med att äta frukost av gammal vana började jag koka gröt tills jag kom på att ingen äter ju det nu. Haha. Så började steka min”bacon” och ägg. Åt i lugn o ro och är nu färdig.

Ska åka iväg till DHL i Vanda o söka sperman, Orvokki ska seminers idag igen. Jag tog fel på dagarna och Anna är hemma idag så det var på hennes kommando jag beställde det tills idag, dubbelsats denna gång.
Senare ska jag på jobb.. Väldigt ivrig. 😅 nå men vi har det ganska tufft på jobbet på kvällarna, inatt var jag i säng 01.. Men det är ju bara bra att människor går ut och äter och mera jobb åt oss! Det betyder att jag får mer pengar, och vem tackar nej till det? 😉
Vi håller på att spara igen till resor osv..i mitten av  September åker vi på vår första och så skulle jag såå vila åka iväg mellan jul o nyår, eventuellt stanna borta över nyår också!

image

Min söta söta älskling. Ush vad jag saknar henne redan.. :'(:'(

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s