vardag

När det vackra tar slut..

Alltså det är med en liten tår brännande i ögat jag skriver detta..men vi har nu slutat amma, helt. Det började såklart minska då jag började jobba men nu har hon två sylvassa tänder och hon tycker det är skit kul att bita fast i bröstet. Det tar helt jävla sjukt för att vara ärlig. Och jag sa redan tidigare att börjar hon med sånt så slutar jag, för jag behöver inte pina mig själv med sånt..men så när hon väl började med att bita var jag inte redo att sluta.. Ja vi kämpade och frågade hjälp på nätet men inget hjälpte och det slutade med att min vänstra nipple är blodig.. Så nej nu..nu räcker detta. Vi har varit oammade i 4 dagar och jag känner en liten sorg över det hela.. Jag som tänkte att det inte skulle vara en så big deal att sluta men jag tar det helt klart hårdare än vad Melissa som nog inte saknat det alls..

image

Melissa blev över lycklig då morbror la upp gungan hos ämmi igår! Och de två små knivarna är så söta där i munnen.. 😑😅

4 reaktioner till “När det vackra tar slut..

  1. Ååh jag fasar för tänderna och om hon börjar bita! Förstår att det känns så där, men efter en tid kanske det känns helt skönt också. Just nu känns det här som att hur ska jag nånsin kunna sluta 😄

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s