vardag

En trött mamma checkar in.

Blev en lite längre dag på jobbet idag, lika som igår. Har jobbat 5 dagar denna vecka så har varit lite slut och inte årkat tänka på bloggen. Kommer jobba till onsdag, sedan två dagar ledigt och sen kommer Fanny över från Sverige och stannar några dagar 😘

Morgonstursvecka. Det betyder att jag tagit cykeln istället för bilen. Känner mig lite extra duktig dessa veckor, förutom denhär då jag kännt mig svullen som bara vad.. För vet ni.. Mina kvinnoproblem is back. Efter en paus på 1,5 år är de tillbaka och jag hade verkligen glömt hur jobbigt det är haha! Det mest roliga med saken är att samma dag de började sa jag till Pasi på morgonen att de börjar säkert idag och rätt hade jag. En till orsak varför jag älskade att vara gravid. Ingen jävla mens som gör en på dåligt humör och får en att sova oroligt.

image

Idag när jag slutade jobbet åkte jag via Siwa och köpte en cider och en öl samt en liter ärter. Kom hem och Melissa kröp i mot mig i racer fart och ville i famnen (bästa känsslan i världen kan jag berätta för er, absolut inget slår den!) och så satt vi där på golvet hon och jag och käkade ärter. Mammas tjej, världens bästa tjej ❤
Vi skulle sedan i bastun och avnjuta en kall..men as always så slår tröttheten till och jag vill bara lägga mig och sova.. Lika idag. Så det blev ingen bastu eller kall cider för mig, men kanske lika bra så. 😴

Kommer säkert bli tyst några dagar igen eftersom jag jobbar och har annat på schemat. I slutet av veckan händer nåt spännande jag kommer uppdaterar er om , kanske blir jag ägare till 4 hästar ..får vi väll veta sen 😄

image

Alltså min mamma fick fnatt och köpte en broms fälla. Det sjuka är att den funkar till o me.. 😯😂

image

Vi blev bjudna på mat och gott sällskap i Lojo en kväll. Melissa trivdes bra där på gräsmattan under äppelträdet och rullade ner för backen. Så söt 😍

4 reaktioner till “En trött mamma checkar in.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s