vardag

Glad Midsommar 🌹

image

Hälsningar från ett trött gäng. 💕 Mamma har åkt till Härmä där det öppnats en ny travbana och de kommer köra Nordic King. Skulle ha varit kul att fara med men en är inte gjord av pengar så det fick bli till en annan gång. 🙂

Igår hade jag Nu Skin presentation här hemma och fick två nya produkter att testa; en tandkräm som ska göra tänderna vitare som Pasi kommer få testa. Vi tog bilder igår och ska lägga upp den med en ny bild om en vecka!
Jag fick en salva till mina spruckna (och klippta..fy på mig) helar!
Men om det i ett annat inlägg!

image

Dessutom får ni ett super erbjudande hela Juli månad! -15% på alla produkter på Nu Skins Hemsida! 😉 produkterna går att använda på barn och djur med hud problem! Och 100% mineraloljefria! Kontakta mig här via bloggen /fb eller e-post: Snellmanida@hotmail.com

4 reaktioner till “Glad Midsommar 🌹

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s