vardag

En full Torsdag.

Hej på er!

Ligger med Melissa i sängen och funderar på att stiga upp.. Hon somnade om efter frukosten i vår säng så är lite rädd att lämna henne ensam här för hon vaknar så tyst så är lite nojjig med att hon typ hoppar nerför sängen sen..

Det har hänt en del sen jag var in sist: fast det bara är två dagar sen. Orvokki är iaf seminerad. Jag är inte alls så säker på nåt mer för Anna verkade så skeptiskt.. Men vi kollar om ca 3 veckor och seminerar igen med dubbel sats. Det sa Anna direkt hon öppnade burken att det var då lite som kom, skulle jag vetat det skulle jag ha beställt dubbla.

Igår var jag lite olydig och åt några choklad muffinsar.. Men jag hade tränat core tidigare på dagen och for på en 6 km cykeltur senare på kvällen så det är väll helt OK? Utan att märka det har mitt sockersug försvunnit. Det var de först dagarna som var riktigt jobbiga speciellt på jobbet där det finns Fazers blå i skåpet! Men jag har hållit mig i skinnet och har inte nåt sug efter godis eller ohälsosamt! Dels tror jag att min kost har med saken att göra, äter regelbundet och hälsosamt,dricker mycket vatten. Men igår var jag väldigt trött också så skyller nog på det att jag mummsade i mig muffinsarna.

Idag är det meningen att hålla en Nu Skin presentation här hos oss. Lite tokig dag ja när alla åker till stugorna och firar midsommar..men de som inte har några planer är hjärtligt välkomna till oss kl 19! Nu Skin är alltså hudvårds samt skönhets produkter som inte innehåller mineral oljor! De är gjorda på naturprodukter! Det finns både hudvårds salvor samt smink och tandkräm! Även till barn, män och djur!
Bjuder på kaffe och tilltugg och ett gott sällskap 😀

Men före det ska vi och handla! Pasi har reserverat en spegel han vill hänga ovanför byrån! Vilken tur att han också har ett öga för inredning! Sen ska vi nog besöka det nya Wi-Box cafét i Horsbäck som äntligen har öppnat.

Midsommar planerna är ännu öppna. Men barnfria är vi en natt så vi kan fira. 🙂

image

Melissa var med mig igår på äventyr. Hon sov så snällt i bilen medan jag var och hittade på fuffens.. 😉

Och en till viktig sak. Melissa tog sina första steg med gåvagnen igår! Det är så otroligt hur hon utvecklats på tre veckor! För tre veckor sedan lärde hon sig krypa ordentligt och nu står hon upp överallt och igår det har..tiden får gärna stanna nu. Vart är min lilla bebis? Hon blir ju redan 8 månader nästa vecka.. 😥

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s