vardag

När morgonen inte har guld i mun.

Melissa vaknade i natt 03:30. Inget konstigt med det, hon gör några tänder igen och de senaste nätterna har varit jobbiga. Hon somnar i egen säng men så tar vi henne mellan oss om hon vaknar och inte finner ro att somna om. Men inatt hade jag kommit från jobbet och slapp i säng halv 2 och väckarklockan skulle ringa halv 7..

Lite små sur var jag på fröken som inte visste hur hon skulle ha det men Pasi fick hålla ett öga på henne och jag fick tag i sömnen fast det var en mini boxningsmatch i sängen.
Vaknade inte till när Pasi har farit på jobb till 6, utan vaknade till min väckarklocka och möttes av en Melissa som med stora ögon glodde på mig med en min som sa ”sku du kunna hjälpa mig?”. Hon hade rulla sig fast mellan sängen och väggen.. Snyggt de sen.

image

Just nu sitter jag vid flygfältet i Vanda och väntar på att få mitt paket från Nijhof. Det skulle vara här mellan 8-9 men tror ni jag fått följelsekoden? Nix. Den är nog påväg..om jag finner nåt väldigt irriterande är det att vänta speciellt en sånhär dag som kommer annars också bli väldigt stressig och med lite sömnbrist.

Annars så hände en grej igår.. Men jag tror jag kommer låta det vänta innan jag berättar på bloggen. De som följer mig på snapchat kanske hann snappa upp vad jag gjorde. 😄 vi ska se om en månad om det är värt att komma ut med och se hurdan kalabalik det blir sen 🙂

Men nu ska jag fortsätta sitta här och vänta på mitt SMS att jag sen slipper hemåt och ringa Anna! Ha en bra tisdag alla!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s