vardag

Miley 2

Med papiliotter i håret har jag haft besök och varit på besök. Nån tänkte väll att jag är hullu nainen eller Miley wannabe..

Men nejdå. Fixar lockigt hår (igen) för ikväll! Meningen var att vi skulle ha datenight med pasi och äta på Svartå Slott ikväll där Franky B Magic uppträder ikväll. Men eftersom mamma måste iväg och söka hem Sanna från hingst station blev vi utan barnvakt.. Men tur är Pasi så härlig så han blir hemma med M och jag tar Heidi under armen och far ut och äta (eventuellt dricka några glas vin) I morgon kallar dubbel jobb och Svartå Dagen så blir nog inte så sent ändå 🙂

image

Idag är en såndär dag då jag känner mig fräsch och extra glad! Kan bero på att jag haft program hela dagen och sånt tycker jag om!
Var på en snabbvisit hos ponny familjen (aka Mathilda & co.) och så klart blev Melissa först modig att börja leka när vi skulle börja åka.. Typiskt.

image

Melissa var omtyckt iaf ❤

2 reaktioner till “Miley 2

  1. Tack för igår Ida!! Franky b var verkligen kul att se. Å maten var ju bra/ rolig 😃Rekommenderar att se honom trolla om man har möjlighet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s