vardag

Tisdag 05:50

Klockan ringde 05:30 idag.. Bara för att jag är envis och ska cykla till jobbet de dagar jag har morgontur! Tur kan jag duscha på jobbet så slänger bara i mig gröt nu på morgonen. Vid 09 har vi endå frukost på jobbet (lite lyxigt enda med hotell frukost på morgonturerna 😍)

Igår blev det ingen vagn shopping. Får åka till Åbo nåndag och då köpa tillika bilstol..
Slutade dagen med en barbacka ritt med Orvokki. Tanttens nerver är gjorda av stål och vi mötte på traktorer, balaren, hjortar (som inte var rädda för oss alls..), lastbil med grävare på släp, grannens 4 skällande och springande vint hundar..mem det som var too much var när vi kom förbi våra åkrar där de höll på att plasta balarna nere vid bäcken 100 m ifrån henne..då börja hon takta och tyckte det var sjuukt spännande. Sötis! Orvokki sticker aldrig iväg eller knycker sig åt olika håll, vilket är tur! (Nu när jag skrev sådär kommer hon säkert göra de nästa gång..)

image

Så avslappnande ❤

3 reaktioner till “Tisdag 05:50

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s