vardag

Måndag ❤

Vilken härlig måndag!

Även om vi inte sov så bra inatt, inte så konstigt då jag svängde om dygnet under helgen och igår var jag inte alls trött när de andra gick o sova. Men endå pinade jag iväg mig på länk med hundarna 06:45. Måste iväg med dem så tidigt före det blir för hett för dem att gå.. Dessutom har dom sovit ute nu två nätter. En häst åkte till slakt på Lördag och vi tog ben och kött åt hundarna. Mamma hämtade alltså ett jäkla bogblad- ett helt!. Så nu vaktar dom på sina ben med stort allvar och är helt säkra att nån stjäl dom under natten om de kommer in.. Nå tur är det fint väder ute så de klarar sig. :)(båda har ju levt i hage 24/7 före de kom till mig också..)

Nu är vi i Lojo och ska iväg på shopping 😄

image

På köplistan står vagn med sitt del. Får väll leva med att inte ha rosa vagn mera.. 😥

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s