vardag

När man inser hur tiden gått..

Igår var vi på Alinas tre års födelsedagskalas.
Och jag fick mig en liten chock över hur stor tjej Melissa plötsligt blivit.. Och modig!

Där kröp hon omkring på golvet med de andra barnen och utforskade alla leksaker, brandbilar, bilar , dockor ja allt vad det finns i ett tre barns hushåll.. Nöjt vad hon där med de andra och jag satt och babblade på med de andra. Med ett öga på Mellis hela tiden..allt går ju in i munnen på henne…

När hände det lixom? Hela tiden förståss.. Men ibland slår det en bara att oj vad självständig hon är.. I skrivande stund sitter hon på golvet och leker med de nya leksakerna jag tagit fram. De är intressanta för stunden, de gamla gömde jag in i lådan och låter de ligga där tills hon tappat intresse för de här som nu är framme. På så vis hoppas jag att vi inte behöver köpa nya leksaker för de kommer hon att få av så det svämmar av släktingar.. Ekonomiskt tänkande ni vet?;)

image

Men ja.. Vår stor lilla tjej. Som också igår stod upp mot stöd första gången. Ounou… 😅

image

Pyjamasen kommer från England som morfar köpt åt henne när han var dit på resa ifjol. Då trodde vi att det var en liten pojk i min mage.. Men vad gör det fast färgen är grön. Worlds cutest alarmclock är hon endå 😍

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s