vardag

Sopar det under mattan.

Nu tänker jag blunda en stund för råddet i huset och ta mig en tupplur.

Melissa vaknade 4 i natt och ville absolut ha mjölk. Jag kom hem från jobbet halv 2 så det var inte direkt omtyckt. Haha 😅 Men istället för att bli sur på henne (okej man kan väll inte bli sur på en bebis; men ni förstår) så blev jag väldigt irriterad på Pasi.

Hur svårt kan det vara att mata henne ordentligt?! Pasi lever lite i det att hon nog klarar sig på mjölk och lite mat. Fast jag har sagt tusen gånger att hon måste äta flere gånger om dagen. Men nej. En fruktpuré burk hade hon fått igår som kvällsmat. Eeeh. Nejnej neeej. Gröt ska det vara ju!! Så jäkla irriterad alltså.

Så ja, lite trött idag. Och därför tänker jag sopa alla måsten under mattan och sova lite till medan Melissa sover. Vi tar itu med alla sysslor när Pasi kommer hem från jobbet..

PS. Hur länge efter förlossningen kände ni ”sparkar’ i magen? Jag känner varje dag och det börjar bli lite skrämmande för jag har tagit test och jag är inte gravid men det känns helt som någon sparkar där inne.. 😐😐

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s