vardag

När kvällen kom..

Gårdagen slutade inte riktigt som jag tänkte. Plötsligt på kvällen slog en hemsk trötthet till och kort därefter mag kramper. Jag skulle ju iväg på jobb; skolavslutning = årets brådigaste dag. Så jag tänkte att kanske det bara är nåt jag ätit att det går om.. Pyh pah. Visade sig vara magsjukan som kom åt mig.

Körde hem tillbaka och Pasi fick istället hoppa in och köra på jobb. Jag blev hos S och sova, för hos dom var magsjukan för över en vecka sen och alla barn var och sova redan men man kan ju inte lämna dom ensamma och sova.

En hemsk natt var det. Tur sov Melissa jätte bra och vaknade inte en enda gång. Vi trippade hem vid 7 tiden då jag kände mig lite mer som en människa och fortsatte sova.
pasi och Mellis sover ännu! Vilken tur..

Hoppas bara inte Melissa får den här äckliga sjukan. Jag hoppas att amningen ska hålla det borta.. 😥

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s