vardag

Söndag 29.10. M 7 M

Vet ni vad? Melissa blir 7 månader idag!

Igår lärde hon sig krypa. Jag blev helt paralyserad och stirrade på henne tills jag pep fram ”herregud, hon kryper ju!!!”

Så har hon fått lite snuva,tror det kommer från tänderna. Hon har en liten jäkel igenom nu.. Ännu har hon inte bitit mig medan jag ammar. Och har sagt att om hon börjar göra det så är det slut med amningen! Vårt mål är ju till 1år men jag tänker inte börja bli pinad med att bli biten av nålvassa tänder 😄

Hon äter egentligen ganska långt samma som vi, lämnar dock bort de starkaste kryddorna och mosar det förståss. Finger ätande går bäst då vi är på tumis hemma eftersom Pasi tror hon kommer sätta i halsen och sitter sen och stressar.. Så vi gör sånt när pappa inte är hemma! Och visst är hälften av maten på golvet efteråt…men träning gör en mästare:mrgreen:
Hennes favoriter är nog omelett, avocado och kalkon/batat!

image

Ikväll var jag bjuden till Sara på Nu Skin produkt presentation. Ska berätta om det i ett annat inlägg! Väldigt intressant var det och många produkter i mitt skåp åker i roskis och blir ersatta med Nu Skins produkter!

När jag kom hem tog jag fram min selfie pinne och knäppte några bilder..eftersom vi ingen kamera har får jag nöja mig med telefons kamera bilder..:( vår syrén är mäktig som bara va och hundarnas kojja blir sådär mysigt ingömnd i den 🙂

image

image

Melissa var, som ni ser, inte alls intresserad av att bli fotad. Men visst har hon söta kläder? Skorna är från wish och finskjortan från Name it, vita caprina fick vi av Ämmi till halv års dagen 🙂
Och jag har på mig en av mina favorit klänningar (okej alla mina klänningar e mina favoriter just nu…) från Ichi. 💚

image

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s