vardag

Lg G3

Min Samsung sa upp sig för någon dag sedan, eller dens fel skulle säkert gå att fixa men jag armar inte med telefoner som stärvar.. Finns det nåt mer störande? Nej.
Jag levde i hoppet om att vår ena vän skulle byta sin iphone mot nya Samsungen, men det skulle han inte,jag skulle alltså ha köpt hans iphone.. Men istället meddelade han att han har en Lg g3 som ligger och samlar damm..så vet ni vad? Jag fick den! Alltså guud vad jag blev glad. Herre gud endå vilka underbara vänner 😘

Det blev ingen shopping idag. Men fredagen blev enda väldigt härlig! Besökte Fia och Frusse och satt hos dom nån timme tills vi bestämde oss för att åka in till stan och äta. Vi besökte Bossanova som jag faktiskt aldrig har besökt förut.
Jag beställde åt mig baby Bbq ribs som var en liten besvikelse.. Alltså jo det var helt gott men ganska tråkig portion.
Sen är jag jätte svår att få nöjd som kund då jag är och tänker mycket på hur man blir betjänad. Och jag blev besviken ikväll på betjäningen. Vi satt tre timmar på Bossanova, då åt vi bara två rätter!! Okej vi hade endå roligt och Pasi, Almanso och Cassu kom dit också lite senare..men det hör ju nog till att man ska fråga kunden om de vill ha efterrätt och inte låta kunden sitta i 30 minuter och hamna själv be se listan. Och så hör det nog till att fråga om kunden vill ha påtår av kaffe.. Jag skulle förstå om det var stressig kväll men det var det nog inte! Eller så har jag en helt annan syn på vad som är stressigt och vad som inte är..

Men jag kommer nog ge Bossanova en chans till. Det var trevliga mot oss och Melissa, men det är sånahär små saker man hackar upp sig på när man själv jobbar inom branschen..
Melissa satt också snällt de tre timmarna. Det ska väll läras i tid hur man beter sig på restaurang, för det kommer hon nog hamna åka ofta på 😉

image

Dagens outfit. Dessutom klippte jag pannlugg åt mig idag. Tröttnade på att ha hår i ögonen hela tiden (det måste nog vara det mest störande som finns! Hår i ögonen…nej tack.)

12 reaktioner till “Lg G3

 1. Bossanova har varit ”dåligt” många år redan. Semi bra mat och dålig service tyvärr. Jag ha tänkt som du att jag ger det en chans pånytt och pånytt men aldrig ha d blivit bättre. Speciellt det hur länge man hamnar vänta..

  1. Ajja..va synd 😦 de så otroligt vackert ställe och så är servicen dålig (och maten). Men jag kan inte uttala mig för maten då jag min mat egentligen var ganska”enkel”. Får fara igen och beställa nåt lite mer krävande:)

 2. Hahha =) va ja kommer ihåg av när ida va riktit liten, ja va 3 så hon måst ju typ vari nån måna .. så undra ja ibland om den där ungen va helt normal när hon va så tyst mot många andra =P
  MEN de ändra ju me åren märkt vi ju sen =P

 3. Jag tycker dock att bossanova har den bästa maten i ekenäs och det är det ända stället jag går ut och äter till för jag blir alltid besviken annanstans. I år har jag faktiskt inte varit dit ännu. Men smak och tycke är ju så olika 😅

  1. Jo jag har hört av andra också att de tycker om bossanova, men jag kan inte direkt klaga på maten, men servicen va lite sämre..just att vi åt TVÅ rätter och de tog tre timmar…😕

 4. Jag tycker att Bossanova har väldigt god man och jag är skit kräsen vad jg äter. Har heller aldrig tänkt på att servicen skulle varit dålig. Enligt mej den bästa platsen i Ekenäs att äta på ifall jag ej får välja kinesiskt.
  På min systers möhippa var vi åxå där och åt och allt var väldigt fint ordnat för oss.
  Men jag kan tro att man kanske ser annorlunda på service osv om man själv jobbar på en restaurang.

  1. Jo inte brydde\tänkte jag på servicen förut på samma sätt som jag gör nuförtiden. Förr tyckte jag att bara jag får biff med franskisar så e jag nöjd. 😆 nuförtiden är det lite annan mat jag söker och vill ha bra betjäning.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s