vardag

En störd fredag.

Vi har tappat bort vår kamera.. Har absolut ingen aning om var vi satt den och vi har sökt i flera dagar. Harmar förståss när jag hade bilder som jag inte fört över till datorn från kupla fotbollen och fler på Melissa.. 😦 Hoppas den nu dyker upp nånstans.

Idag är det fredag och jag trodde vi hade planer för helgen men det visade sig vara först nästa helg.. såklart. Så de planer vi hade för nästa helg blir uppskjutna.
Är lite små trött idag då Melissa vaknat 100 gånger inatt och gråtit efter tutten. Den där lilla jäkla tanden ligger bakom allt gnällas och det är ju förståerligt.
Så någon extra bra och härlig fredag blir det inte med en trött morsa och gnällig bebis. 😴

Men man får väll göra det bästa ur situatuonen i varje fall. Kanske vi åker iväg på minishopping istället. Jag skulle vilja iväg till en butik där de säljer bilstolar, för snart kan vi börja flytta oss över till en sån. Men jag är lite kinkig, vilket jag tycker man ska vara för det handlar endå om ens barns säkerhet. Vill ha en stol som går med både bälte samt isofix och som går att ha åt båda hållena ställd så vi inte behöver köpa ny stol om några år då hon får börja åka med ansiktet i färd riktning. Har en stol jag är lite sjuk på och som är helt OK prisklass, alla föräldrar vet nog att en stol med de där kraven jag har inte lossar för nån hundring..men som sagt, när det handlar om ett barns säkerhet får de kosta. Jag tycker inte att man får bra för billigt och jag vill också ha en stol som gått igenom alla tester och blivit godkänd.

Ja jag skulle inte babbla om bilstolar, tänkte ta ett inlägg skillt om det vid ett annat tillfälle.
Men ja shopping idag. Det sitter ganska bra på tungan. jag vill hitta åt mig ett par hög midjade jeans och en bomber jacka. Alla mina jeans jag har nu är normala i midjan och min lilla deg hoppar över kanten..det ser inte snyggt ut 😂 Hur länge tar det för huden att dra sig tillbaka efter en graviditet?

image

En bild kan ni få iallafall. Vi var och hälsade på G-momi i veckan. Vi hade inte sets på nästan tre veckor och det är en lång tid för oss. Jag vill ju endå att G-momi ska få följa med Melissas uppväxt så mycket som möjligt ❤
Vi blev bjudna på en så otroligt god rabarberpaj! Ska nog ta och prova laga en sån själv också. Men den kommer inte bli nära på lika god som hennes kan jag meddela redan nu.. 😄

xoxo, Ida

2 reaktioner till “En störd fredag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s