vardag

Slut på friden.

Melissa har lärt sig ta sig över trösklarna i huset. Så nu trivs hon överallt annanstans än i vardagsrummet som hon ålat sig igenom redan 1000 gånger. Hon är npg modigt och tar sig i runt. så roligt att se på- fast nu vet vi även att det är slut på frid och fröjd i hemmet..

image

Om några timmar ska jag prova lite boots på Orvokki. Eftersom hon har lite känsliga hov botten när man går på vägarna måste man ha skor på henne. Men hon är en mästare att trampa av sig sina framskor (intåad) och ingen årkar slå på dem hela tiden så bestämnde vi oss för att ta bort skorna och köpa boots att ha på när man rider, i hagen klarar hon sig utan!

Sen ska vi cykla in till byn och spela lite fotboll! Kul 🙂

xoxo, Ida

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s