vardag

Kisa studio

Ikväll vinner Leijonen vm va? Jag är väldigt skeptisk.. visst vann vi Canada 4-0..men att slå dem två gånger kan vara svårt.

Jag har iaf bakat ihop en paj och en citron-blåbär-lingon cheescake! Vi kommer slå ner oss i Ekenäs hos A och K som vi nu följt både sm och vm tillsammans med så det är väll själv klart att vis ser finalen tillsammans 😄
Blev ingen cykeltur idag.. vaknade först 12 (var i säng halv 6 på morgonen) och då var det så hett ute så satt mig ner i solstolen med vauva tidningen och stekte en stund innan jag tog tag i dagens andra måsten och bakningen.

image

image

image

Så imorgon får det bli tuff träning istället. Är ju inte riktigt såhär träning ska gå till att man äter en massa gott på sidan om.. men nu under vm har det blivit liiite för mycket av de goda.. men ska nog ta mig i nacken from. Imorgon! 😉

xoxo, Ida

2 reaktioner till “Kisa studio

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s