vardag

Sova ut.

Igår hade jag en såndär dålig dag då inget går som man vill och det känns som att man får ingenting gjort!
Jag hade morgontur på jobbet, min cykelväg tog 2 minuter kortare och den kändes inte då hemsk heller.. troligen berodde det på att det var lite svalare på morgonen men hemvägen gick också snabbare än tidigare dagarna och då var det ju redan hett.. 60 km i mätaren denna vecka på cykeln! Kanske får jag ännu 10 km till om jag imorgon orkar fara iväg.

Ikväll kallar det jobb x2, en catering keikka ner till Tenala och så har Ettan grand opening för i år så ni hittar mig där ikväll. Det blev lite extra jobb turer denna vecka, egentligen skulle jag jobba bara två men det blev visst tre till. Men bra så, mer pengar till kassan, och det kommer behövas! Vi har planer på att åka på lite resor i höst och nästa vinter.

Men nu ska jag njuta av solen och sen och rida. Blir barbacka tur med Lörde- det bästa som finns 😍😍 Försöker också vakna till.. sov 12 timmar inatt?!? Missade baby simmet och allt.. snyggt.. 😂

xoxo, Ida

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s