vardag

Vinnar känsla!

På två dagar cyklat nästan 40 km! Det ni! 😀 ska nog fortsätta cykla till jobbet de dagar jag har morgontur, dvs varannan vecka.
Det tar bara 32 minuter att cykla så det är inte alls farligt det heller. Igår på hemvägen svor jag tyst för mig själv etg par gånger och fundera vad i hela fridensnamn håller jag på med..men så tänker jag på hur jag skulle kunna se ut till nästa sommar om jag bara fortsätter pina mig själv. Eller så blir jag på smällen igen och ser ut som en valross..😂

image

Ibland känner jag mig fin och då måste man ju fota.. För sanningen är att hur jag än försöker tänka att dessa extra kilon inte stör mig så gör de nog de. Melissa är 6,5 månader så jag kan inte skylla på graviditetskilon heller mer..

Imorgon ska jag vara lite sportig på ett annorlunda sätt, vi har på jobbet kupla jalkapallo. Alltså man spelar fotboll inne i en jätte bubbla 😄 och det måste jag få prova på! För 2 år sedan hade vi en sådan på vatten som vi fick prova på och det var skit kul! Pasi kommer och fotar så lägger upp bilder sedan!

xoxo, Ida

3 reaktioner till “Vinnar känsla!

  1. Vet du… Under vintern när de där extra kilona fått upp värmen, hålls man varm 😉 Men tammifan om fläsket blir kallt, då är det hänt 😂

    Ge motivation åt mig så jag sko orka rör på mig mera 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s