vardag

Tisdag 17.5

Igår var en riktigt kul dag! Har aldrig besökt äventyrsbanan i Mjölbolsta förut så igår var det första men garanterat inte sista! adrealine fick sig nog en omgång i några tillfällen.. 😄

Mindre roligt var det inatt när Pasi kom hem och väckte mig med att säja ”jag vet att du inte vill bli väkt inatt, men jag sku behöva lite hjälp..”
vet man att nåt ha hänt för hab väcker mig annors aldrig. Jag var vaken på en millisekund och mötte på en olycklig man i köket.. han hade ett rejält sår på armen som han berättade att var ett brännsår då hans rock hade fattat eld på jobbet..deras kläder ska hålla mot värme men den hade fattat eld och smält fast på armen. Ajajaj.
Han borde nog ha åkt ner till Ekenäs men då skulle han ha varit hemma, me god tur, vid 05 och jag ska på jobb idag så han hamnar vakna med Melissa.. Fixar barnvakt på dagen så han slipper till läkaren..

Så jag fixar mig nu färdigt för jobbet. Tänker cykla denna vecka till jobbet då de lovat fint och jag har morgontur. Är ca 9 km från oss till Svartå Slott så det blir väll helt bra cardio träning 🙂

image

image

Melissa fick äta blåbär. Vi har börjat låta henne träna på att finger äta och det går faktiskt helt okej. Lite klåttigt förståss…😂

xoxo, Ida

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s