vardag

Måndag 16.5

Halva Maj har rusat förbi! Lite kan vi väll pausa endå?

Det har varit en programfylld helg. På Fredag var det hoppträningar i Broby där jag deltog med Mambu. Det gick jätte bra och Mambu var mjuk och lyssnande bra. Min kondis räckte barq inte riktigt till på slutet då vi gjorde en ganska lång bana med mycket teknik och svängar. Men jag hade en bra smak i munnen efter träningen! Fina Mambu ❤

Direkt efter åkte vi till Helsingfors. Kände mig hela kvällen mal placerad och blev besviken på Dj’n. såg samma DJ för 2,5 år sedan och då var det den bästa festen jag varit på så hade väll förväntningarna lite för höga.. 😣 men jag träffade mycket bekanta som jag inte sett på länge så det var ju roligt iaf! Och lite sur hann jag också bli då vi väntade på taxin utanför och ett gäng höll på att ta vår taxi vi bestälde. Jag sa helt snällt åt dem att man måste ringa taxi denhär tiden och då skriker en kärring åt mig att jag är en jävla H*ra?! alltså en sak jag inge tål att höra. Var påväg efter men nån av våra vänner ordagrant kasta mig in i taxin. Kunde inte släppa det på ett tag. Fyfan. Det som störde mest var ju att det var en annan kvinna/tjej som skrek det.. men nå.. hon kanske inte riktigt var sig själv vid det tillfälle bara..jävla hesa bor.

På Lördag kollade vi ishockey matchen och tog det lugnt. Laddade upp för söndagens ridtävlingar istället!

Så igår var det hopp tävlingar. Tävlade 80 cm med Mambu och jag sa före tävlingen att jag inte alls är nervös så det kommer nog att skita sig. Min den där good feeling från fredagens träningar satt i och jag tänkte att vi klarar det nog.
På uppvärmningen kändes hon bra, en gång kom vi lite tokigt till oxern men hon hoppade den iaf. Och jag hade ingen höjdskräck för de enorma hindren! Haha.
Men väl på banan hände nåt och jag vågade inte rida fram henne ordentligt. Vi kom tokigt på kombination och linjen efter blev stegen helt fel så hon vägrade. Där efter föll nog mitt självförtroende igen men vi tog oss till sista hindret, som vi kom i korsgalopp..jag försökte få hennes bake att byta men hann inte så det blev stopp.

Heidi filmade min bana och ser ju själv att jag borde bara ha ridit på mer. Men jag är endå stolt över mig själv som inte blev rädd eller osäker på den höjden. Och jag hade blivit varnad att Mambu kan vara lite tittig och osäker hon också.
Nästa gång går det nog bättre! 🙂

Idag är det iaf ny vecka med nya tag! Har jobb tre dagar men idag är det igen en lite bättre måndag med personaldag! Jihuu! Vi kommer att äta gott ovh besöka äventyrsbanan i Mjölbolsta!

Ni ska ha en riktigt bra vecka alla! :mrgreen:

image

Förra veckan betalade jag den första roliga räkningen i mitt liv. Hur glad kan man bli för att få räkning på häst spermier egentligen? Super glad kan jag berätta 😂😄 Nu känns det som att det påriktigt är sant allt dethär. Tänk om allt går bra och jag kommer få min första egna uppfödning av min drömhäst? *nyp mig i armen!*

xoxo, Ida

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s