vardag

Beautiful soul.

Vilken känssla det var när Juppe behandlade Orvokki. Han kände direkt att hon nu brunstar, vilket jag iof nog visste. Men han kände det på pulsen.
Han hade en kvinna med som hjälpte till, hon pratade Engelska och jag fick lite skämmas över hur dålig min engelska är.. men vi förstod varann endå! Denhär kvinnan hjälper kvinnor att bli gravida men nu var hon då med Juppe och hjälpa till med Orvokki.

Juppe sa att det inte ska vara nåt problem för henne att bli dräktig eller hålla fölet. Han sa även att hon trivs här hos oss och känner igen mig från förr. Hästarna har ju bra minne 🙂

Det var roligt att se hur orvokki ändra under behandlingen, först var hon lite okoncentrerad, ville inte stå still- dessa saker som gjorde att jag visste att hon är brunstig. Men i behandlingen så såg man i hennes ögon hur hon blev lugnare och lugnare och började gosas med oss istället.
Hon har en vacker själ, det var en kommentar som nog också beskriver orvokki med en mening. Och härligt att även de märkte det.
Han sa även att hon har ett kraftigt hjärta och att hon är stelare i höger sida vilket också stämmer. Hon har nåt som spökar i sin höger sida, men man vet inte vad. Visade honom ett ställe på hennes höger baklår där hon har en stenhård..ja vad ska man kalla det..öö..jag vet int. En patti på finska, men den är alltså stor (säkert 15×15) och ”platt” Den syns inte alls utanpå, men när man känner så känns den väldigt på ytan. Han kände på den och funderade vad det kan vara, eller vartifrån den ha kommi. Så länge jag kännt henne har hon haft den, den är inte öm heller. Så han tyckte att vi inte gör nåt åt det, eftersom hon levt med det så länge och aldrig reagerat på den.

Jag vill så gärna tro på att det här hjälpte. Även om jag är lite skeptisk för sånthär. Men den där känsslan, lugnet, som kom i behandlingen var ganska häftig. Blev själv helt harmonisk i hela kroppen.

image

Min fina, min vackra ❤❤

xoxo, Ida

En reaktion till “Beautiful soul.

  1. Åtminstone hjälpte Joppes behandling till min migren. Var utan migren i 1,5år efter att joppe behandlat det i 6mån! Var lite skeptisk mot det, alltså hans sätt (inte akupunkturen men de andra juttuna) men de fungera nog! Så tror nog att det kan vara bra åt Orvokki med 👍😊

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s