vardag

Back in business!

Har just kommit innanför dörren efter mitt första arbetspass sen i fjol Augusti! Trött i benen men alltså om jag har saknat att jobba och just med de där människorna!

Jag har kommande tre veckorna 2 turer i veckan, passar mig fint! En massa bröllop på kommande! Kul kul kul! Min dröm är ju att bli bröllops planerare så här har jag min chans att slippa och smaka på det! 🙂

Återigen, så lycklig för att livet går så jäkla bra just nu! Min lilla familj, vår härliga dotter, älskade vänner och fina hästar!
Berättade jag hur jäkla stolt jag var på söndag då vi var och äta morsdags middag till Svartå? Om inte,  berättar jag det nu. Melissa satt i över 1,5 timmar helt som en ängel!!! Stolt morsa här hej! Mina kolleger sa också att en sån baby vill de också ha ;)Vår prinsessa 😍

image

Men nu ska jag dricka upp min resto och söka mig till sängs. Imorgon kommer Joppe o går igenom Orvokki  (som btw brunstar! Jag sa ju det!!) Och så ska jag på kvällstur igen. Jag och Pasi har sett varann ganska exakt tre minuter idag. Kommer bli lika imorgon. Lite skönt tilika, om man får säja så? 😁

xoxo, Ida

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s