vardag

Vad för dag? Solig dag!

Jag hamnade fundera efter vad det är för dag idag. Men det är nog visst lördag eftersom vi var på baby sim tidigare i morse.
Det går så snabbt fram dessa veckor och som mamma ledig behöver man inte hålla sån koll, det finns andra som gör det för en. Igår var jag och rida Mambu och jag kan helt lugnt säja at jag skulle ha glömt det om inte Jessi skulle ha skickat på torsdag ett mess åt mig..då tände det för mig att shit, det är fredag imorgon!

Men from nästa vecka måste jag börja hålla koll på vecko dagarna. Jag börjar jobba en vecka tidigare än planerat på Svartå, hujsiga 2 dagar i veckan ;). Och Melissa kommer inte skickas iväg till någon dagvård eller dyl. Kommer jobba enligt Pasis arbetsturer så nån av oss kommer alltid vara hemma med Melissa 🙂

När ska månne Orvokki börja brunsta då? Nu brunstar Nonna och pinar Orvokki..så hoppas det skulle smitta av sig. Hon ska inte semineras ännu i denna brunst utan först nästa. Men har hingsten reserverad redan 🙂

Ja men nu ska jag njuta av solen medan Melissa sover i vagnen. 😄

xoxo, Ida

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s