vardag

Planking.

På Melissas 6 månaders kaffe bjudning satt Melissa sig första gången i riktig krypställning! Nu har hon tränat på det varje dag men idag skippade hon det och började planka istället 😅 först gjorde hon det med stöd av väggen men fortsatte sedan utan stöd. Kohta mennään eikä meinata som Ämmi sa! Passligt såhär på g-momis födelsedags kaffe bjudning så jag fick vara extra stolt mamma 😉 😄

image

image

image

Salukin är en hundras som inte alls faller mig i smaken , men denhär killen har nog lite charmat mig med sitt lynne! Han är så otroligt snäll och försiktig, tilika som han är lite vimmsig och iq-befriad. Det att han tappar öronen när han jagar hästarna ska vi inte prata om 😉 Helt sjukt hur snabbt en hund kan accelerera. . och hur snabb en så här lat hund kan vara 😁

image

Bilden lånad av Mathilda som vi idag träffade på stan för kaffe och babbel. Men visst är Melissas skor söta? Lite spets och silver, I love them! De är inte rosa iaf 😉

image

Hästarna på kvällsmat. Vi tog en ridtur med Ämmi och Nonna idag. En timme i skogen och Orvokki fick hjärnsläpp och kunde inte skritta hem utan små travade nästan på stället. Störande och så svårt att få henne att skritta när hon blir så för tar man i så slänger hon upp huvudet och sänker ryggen och börjar hets trava istället.. hon ligger inte på när hon små travar, nej då! Hon gör det med långa tyglar och verkligen jobbar. Men det är störande för jag vill inte att hon ska göra det utan bara skritta!! Nå efter många halter och skänkelvikningar, öppnor o slutor fick jag henne att skritta!!

Nu ska munnen kollas på henne! För jo hon har alltid varit jätte känslig i munnen och man får inte ta i henne, men nu känns det lite väl extremt! Ett tygeltag ska man nog få ta utan att hon skjuter iväg!! Tur är låter hon en snällt kolla munnen så kan be pappa komma och göra det. Vadå lyx att ha pappa som både skor och raspar tänderna? ❤
Nästa onsdag kommer Joppe och ger akupungtur åt henne och ska bli intressant att se vad han säjer! 🙂
Och jag ska snällt fråga av S om vi får låna deras kamera att fota och filma Orvokki nåndag så jag får dela med till er.

xoxo, Ida

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s