vardag

Lite sliten..men ack så lycklig

Lite sliten och trött. Melissa bestämnde sig såklart för att vakna 05:30 då jag kom hem från jobbet. Levde i hoppet om att hon nog somnar om efter ammning. Höhö. Gjorde hon det? Nej.
Jag var så trött så somnade endå fast hon låg där brevid och sprattlade och rev håret av mig. 06:30 kom Pasi och sa att de åker iväg till Famo så att jag får sova ifred. Tack för att han är min man! Halelujah!

Jag är dock känd för att vara en morgonpigg person som inte klarar av att sova då det är ljust ute. Inte ens fast rummet är kolmörkt. Så jag vaknade just före 11 och kände mig utvilad. Ganska tilika skickade Betti och fråga om jag ville komma med till Helsingfors på skumppa picnic. Vem tackar nej till det? Speciellt då pappa är med barnet och tycker att jag nog ska åka på Sunnarit.

Alltså jag är så sjukt trött nu, för nej man är inte utvilad efter ett så långt vakande dagen före och mindre än 5 timmar sömn.. men vad gör det? När man är så lyckligt lottad som har så fina vänner och man 😍 imorgon ska jag sova länge (till typ 07) och fixa en överraskning åt Mamma. Dra iväg på cykeltur och när mamma kommit från jobbet ska vi fara ut och rida! En härlig måndag på kommande alltså.

Ja och så slapp hästarna på bete igår. Det finns nog att äta fast de slapp på bete redan nu 🙂 vi har ju inga små beten direkt..
Vinterhagen står nu alltså tom och kommer bli tom tills hösten.

image

Orvokki, Sasha, Sanna och Nonna. GG är också med flickorna på betet men syns inte på bild. Det var viktigt för mig att flocken inte blev delad eller ändrad då jag inte vill skapa stress åt Orvokki nu. Fast hon tagit flytten hit super bra så vill jag undvika allt som kan ge stress av nåt slag. Kalla mig nojjig eller löjlig..men jo, jag är det.
Ska berätta åt er hur vi kommer sköta semineringarna och såklart vilken hingst det nu sen blir 🙂 så spännande!! 😄

xoxo, Ida

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s