vardag

En stilla stund.

En stilla stund före läggdags, Melissa somnade bums som jag la henne i sängen efter badet. (Ikväll hittade hon sina tår och suger på dem hela tiden..fresh..) Två appelsin-jordgubbs ostkakor står i frysen och väntar på morgondagen. Har städat och putsat varje liten vrå i huset och handlat allt för en vecka frammåt. Planterat blommor och fått lite sol!

Imorgon ska vi bjuda på kaffe, paj och kaka åt släkt och vänner för Melissas 6 månader. För en månad sen sa jag att vi kommer då inte fira hennes halv års dag! Men sen igen så kom den såhär passligt till vappen och det är alltid kul att se släkten!  Hon har fått lite presenter idag och säkert fler imorgon. Bortskämnd unge? Absolut! Också en orsak varför vi vill ha ett syskon åt henne..för annors kommer hon nog bli en riktigt fröken som får allt hon pekar på (av Ämmi,mofa,famo o g-momi då..inte av oss hehe..)

Imorgon tänkte vi rida ut på morgonen med mamma, blir ganska tidigt för jag ska hinna laga en saltig paj före kalaset. Sen vill jag gärna hinna ta en tupplur före jag ska iväg och trängas på jobbet.. söndag kommer bli en tråkig dag då jag säkert kommer sova länge och Pasi vila upp sig för sin natt-turs vecka. Just nu är han ute och lagar på Pattes bil..
Det är nog en jävla bil det också, -89 års modell Toyota Hilux och går som en klocka..skulle inte karossen rosta sönder skulle säkert Mellis lära sig köra med den så som både jag och Patte.

Jaja..nu ska jag avsluta här och önska er en trevlig helg. Har ett inlägg tidsinställt imorgon om min tatuering så kika in 😄

image

Orvokki med en kråka på ryggen. Ni som följer mig på instagram (idasofiaas) har säkert sett filmen där kråkan hoppar omkring på hennes rygg. Ja och alltså hon är ju sen såndär brun/vit i färgen..flugskimmel heter det visst ;);)

xoxo, Ida

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s