vardag

Sova en hel natt.

Vi bestämnde oss med Pasi att sluta ge natt mjölk åt Melissa i förrgår. Den senaste veckan har hon vaknat en gång på natten och ätit ca 20 ml..så hon är helt klart inte hungrig!

Som jag skrev igår så hade natten gått med en enda väckning och då gav jag tutten åt henne och stod där några minuter. Kl 06 vaknade hon och då ammade jag henne.

Inatt då? Hon sov från 21-06. *halelujah*. Men jag är så nojjig så vaknade två gånger för att lyssna att hon andas. Alltså min oro är lite jobbig..och skulle måsta ta och varva ner men det är inte så lätt..

image

Idag ska vi till rådgivningen på 6 månaders koll. Ska bli kul att se hur hon växt. Ibland när jag ser på henne tänker jag för mig själv ”jessus vad lång du är”. Hon har nog fått Pasis gener. Han är 190 lång. Okej, min mamma är oxå väldigt lång så skulle ju vara konstigt om Melissa blev kort..men endå..de växer för snabbt dessa små 😦❤

Ikväll ska jag visa vad som fick följa med från bloggträffen på Lindex  😍

image

xoxo, Ida

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s