vardag

Mysiga morgon

God morgon  ❤

Det bästa med vår vardag är nog våra morgnar och rutinen. Stillheten ute, luften.. Allt är bara så annorlunda tidigt på morgonen än vad den är på dagen. Håller ni inte med? Förutom de som inte är morgonpigga tycker säkert morgnar är det värsta som finns. Men inte i vårt hus 😗

Igår ändrades våra simmnings planer då Sara inte slapp med på morgonen, så vi åkte med Melissa på eftermiddagen då Pasi slutade jobbet.
Melissa var så glad och nöjd i poolen och vi tog det i vår takt. Hon har inte riktigt gilla det på babysimmet för efter några minuter i poolen har det börjas dykas och där är det väll lite annat med okända med.. igår så dök vi tre gånger och hon var hela tiden nöjd!  Så vi bestämnde oss att vi går ännu i Maj på babysim och fortsätter på egenhand efter det.
Jag råkade väll på samma resa köpa åt mig ett par nya ridbyxor med grip..skulle köpa en ny rock till denna åtstid (eftersom min gamla är i bättre händer…) men glömnde det helt..

På kvällen kom K och A hit med sina barn , så jag lagade mat och så såg vi på finska mästerskspen i ishockey som Tappara vann. 💪 Om knappt en vecka börjar VM så då blir det ännu fler timmar framför tv’n. vi ser nästan aldrig på tv då vår antenn stärvar och jag får bara på neverna med den..så vi live streamar från nätet men det funkar endast med Pasis telefon…
Kommer månne Lejonen ta tre vm guld i ishockey? Både U18 och U20 har vunnit vm guldet.. får väll hoppas på det bästa bara 🙂

Eftersom jag skippade ridningen igår får det bli idag istället. Tänkte fortfarande jobba bommar med Pippi. Om jag hinner tänker jag ta ut Orvokki efter det. Det är min kära bror som vaktar Melissa då jag rider, timar det då när hon sover. Måste ju utnyttja morbror då han är hemma!

Ikväll ska jag med mina tjejer på bloggträff till Lindex i Ekenäs som Sandra tagit sig tiden att ordna! Ska bli riktigt kul och kanske jag slösar någon euro där..  😉

Och herregud jaa. Melissa sov inatt utan en enda matning. En gång vaknade hon och jag gav då tutten till henne och stod nån minut brevid henne tills hon blev tyst och somnade om. Sedan vid 06 ammade jag henne. Hoppas vi kan fortsätta såhär. Lyx att få sova från 21:30-06!

image

Mammas älskling ❤

xoxo, Ida

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s