vardag

Kameran strular och inget net.

Får väll bara ge mig och köpa ny kamera. Min lilla Nikon stärvar totalt om man zoomar eller ens rör objektivet.

Och min datorn godkänner inte plötsligt min telefon så kan inte koppla upp mig på internet. Tycker inte om att skriva via telefon då den fryser till och inte hinner med mitt skrivande..vilker leder till en massa skriv fel (nej, jag årkar inte gå igenom texten på fel..ain’t nobody got time for that!)

Att skriva en massa inlägg utan bilder blir bara tråkigt. Och att bara ha mobil bilder är det också tråkigt..min kamera är iof full bara med Melissa bilder.. haha.

Melissa fyller 6 månader på Fredag, så vi kommer ha kaffe och tårta på lördag. Lite chokad är jag nog vart detta halvår for? Hon lär sig varje dag nya saker och igår började hon på allvarligt träna för att komma upp i krypställning..min lilla bebis ❤ som inte har popoo på tre dagar…idag blir det nog att köpa plommon åt henne och hoppas magen kommer igång..😆

image

Såhär sover hon varje morgon…för ja, precis så lägger jag henne på nätterna och sova 😂

xoxo, Ida

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s