vardag

En lite bättre tisdag.

Ibland är det skönt att få prata ut med någon! Att få hjärtat bara tömt, att bara ha någon där som lyssnar. ❤

Idag fick jag fina fransar, Tack D ❤
Hälsade på min mormor som lagade så otroligt god kyckling och ris, simppelt men mormors mat är alltid godare än egen. Det är väll alla år framför spisen som gör det, och kunskapen om att blanda kryddor. Måste bli bättre på att använda kryddor jag också! Blir att fylla på krydd skåpet!

image

Melissa och G-momi hade en mysig stund på golvet ❤

Satt en halv timme i telefon med min bästa vän. Det finns saker som tynger ner mig väldigt mycket just nu och fast ingen annan än jag kan göra saker för att fixa det så är det så skönt att få prata ut om allt. Jag är ingen perfekt människa och gjort misstag här i livet jag ångrar. Men man måste också vara lite självisk ibland och tänka på sitt eget bästa.. så är det bara. Man kan inte vara lycklig om man är miss lycklig djupt innuti.

image

Imorgon börjar min vecka med Pippson. Marie ska bli ”mamma” och söker hem sin hundvalp så hon ska ta lite mamma ledigt och jag lovade ta hand om Pippi en vecka. Imorgon ska jag rida två hästar,  Pippi hos Heidi och Kuumi här hemma i sällskap av Sara och Nemo! Sara är så liten så hon kan bra rida igenom Nemo. Ska bli kul att se vad den lilla ponnyn har att bjuda på.  Kameran måste jag ta med och ta lite bilder!

Orvokki ska också ridas, men inte imoron..Jag ska även beställa massör till henne- bara för att hon förtjänar att få det där lilla extra.

image

Melissa fick prova vår gamla gunghäst. Och ja, såklart har hon ridbyxorna på sig 😉

xoxo, Ida

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s