vardag

Häst terapi.

Jag är så glad för att Jessica lånar Mambu åt mig alltid då jag vill och behöver. Det är verkligen så skönt att komma iväg hemmifrån och fokusera på hästen. Idag blev det bara skritt i terrängen då Mambu fått ett sår på benet..men det var endå precis det jag behövde just nu. Skritta på en lugn häst i skogen och glömma allt annat för stunden. Tycker kanske lite synd om någon annan rör sig i skogen då vi kommer eftersom jag gärna sjunger..och ibland minns jag inte orden så hittar på egna. En sak som kommit nu efter Melissa föddes, jag sjunger hela tiden. Har lärt mig Idas Sommarvisa, pippis sommarvisa, teddybjörnen och kungens lilla piga utantill..haha.

Vi var också på trav idag. Tauno startade sin första 2600 m (lång sträcka) och sprang i dödens hela vägen.. och det kallas att springa i dödens, yttersida om ledaren, för oftast ”dör” hästarna på slutet och exakt det hände idag åt Tauno. Han årkade helt enkelt inte och slutade bland dom sista. Nästa helg åker vi till Björneborg och springer ett normalt lopp och hoppas det går bättre 🙂

Imorgon söker vi Orvokki hem. Jag tror jag har hittat en hingst i Holland. Jag skall bara ringa några samtal på måndag och kolla upp lite grejjer innan jag bestämmer mig helt!
Jag vill bara veta om fölet kommer bli godkänt till Hannover, eller åtminstone fwb. Har på känn att man kan vid ett senare tillfälle också stammföra stoet?
ja..alltså som sagt så har jag en hel del att lära och kolla upp..

image

Snart är det du och jag igen💕💕

xoxo, Ida

En reaktion till “Häst terapi.

  1. Klart du får låna henne när du vill. Tack för hjälpen! ❤
    ( Hon börjar trava idag så vi ska tro att hon e back in business igen till helgen)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s