vardag

Dyker in i en helt ny värld.

På söndag söker vi hem Orvokki. Ja så blev det, jag tar risken och tänker prova ta föl på min drömhäst. Walddrossel som hon heter på riktigt, hon och jag har ju en historia bakom oss också och jag känner henne från 5 år tillbaka.

Men nu kommer jag dyka in i nåt jag har absolut ingen aning om! Det känns lite små tokigt..jag har ingen aning om vad jag ska se på för hingstar, eller jo hannover eller oldenburger..men det är det. Sen är jag inte gjord av pengar så jsg har en budget också. Jag vill inte använda mig av en dyr hingst (även om det skulle vara drömmen) för Orvokki har stått tom i flera år och kastat senaste fölet i Finland. Jag kommer börja med att seminera henne så fort som möjligt så att vi kan nya henne om hon inte blir dräktig direkt.

Sen är frågan vart jag ska söka hingst..i Finland är utbudet dåligt, det finns inte så många hannover hingstar här. Även om jag har ett litet öga på Carismo II eller Satisfaction II. Men utbudet utomlands är ju enormt och det är här jag blir osäker.. jag får väll bara sätta mig ner ikväll och verkligen studera och läsa, M hjälper mig också såklart men vi har lite olika syn på hästar och hingstarna hon föreslagit har inte tilltalat mig nåt vidare.

Jestas..hur ska dethär sluta? I katastrof kanske?..:D

xoxo, Ida

2 reaktioner till “Dyker in i en helt ny värld.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s