vardag

att våga satsa.

Alltså jag tror jag blir galen. Men alltså det måste bli lördag nu!

Jag har blivit erbjuden nåt som jag aldrig trodde skulle hända mig. Nåt jag bara drömt om. Och nu står världens chans där och väntar.
Jag kan inte riktigt tro att det är sant och väntar bara på att nån ska hoppa fram och säja att de bara var ett skämt allt ihop. Allt blir klart på lördag och jag kan inte vänta med att berätta åt er!

Och idag var jag och Melissa och fixade mina arbetsturer. Jag kommer börja jobba deltid i mitten av nästa månad (på Svartå Slott alltså). Tur har jag världens bästa chef som lovat fixa turer så att jag kan följa Pasis arbetsturer och så att Melissa får vara hemma 🙂
På samma bokade vi bord till morsdagen. Min första morsdag vill jag såklart fira med god mat på de bästa stället ;).

image

image

image

xoxo, Ida

En reaktion till “att våga satsa.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s