vardag

Nolla hjärnan.

Lördag, igen.

Det betyder att jag snart ska gosa ner i sängen ovh försöka få tag på sömnen några timmar innan jag ska iväg på jobb. Pasi åkte iväg till Ekenäs med Melissa så jag får sova ifred..
Vi hade en lite jobbig natt och Melissa bestämnde sig att det var morgon 05:30. Pasi steg upp med henne och jag sov till 06;45, då klockan ringde och vi åkte iväg på babysim. Såklart var det fotografering idag som jag inte kunde vara i bassängen pga tatueringen..men Pasi fick sköta det och nu väntar vi på dyk bilden till e-posten!

Så var jag iväg och köra Mambu, jag vågade mig i kärran även om jag var lite skeptisk till Jessis fastsättningar 😉 men det höll och vi kom hela hem. Hemsk var jag som inte lät mambu galoppera framför kärran, tycker det är obehagligt när de rycker o knycker..och så är det väll en vane sak- att det ska vara trav framför kärran..:)
Mambu var ju lite annat att köra än vad jag är van vid, men hon var glad och nöjd! Ett par brillor skulle ha suttit fin fint då det strittade små sten i ögonen..
Nästa gång kanske jag vågar mig upp på ryggen och hoppa igen. Förra veckan hoppade vi hinder på 65 cm..och jag var påväg att sänka dem tills jag såg vad höjden låg på..sen skämndes jag där för mig själv som satt med knut i magen.. haha. Jag kan inte tro att jag nångång tagit mig över 130 hinder…😭

Ja men nu ska jag i sängs. Är lite orolig hur natten ska gå..kommer jag somna stående? Hoppas det spelas bra musik så piggar det lite upp en!
Ps. Området kring tatueringen har blivit ett blåmärke. Snyggt. Men man ser att det lossnat lite färg! Wohii!

image

xoxo, Ida

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s