vardag

En nervös Torsdag.

Hej hej..

Jag är så sjukt nervös idag! Tilika som jag känner en lättnad att äntligen. Borttagning av tatuering del 1.

Men jag slincker in och berättar om gårdagen snabbt. På dagen besökte vi Rahime i Esbo, jag spenderade 4 timmar där (älskar att besöka sådanns människor som man verkligen kan spendera flera timmar hos och endå känns det som att tiden inte räcker till!)
Styrde näsan därifrån till Vermo för att se Taunos lopp. Och Mellis första gång på trav. I skit före och Mellis hade inte sovit en ordentlig nap på dagen och hon sover absolut inte i bärselen.. men hon var jätte duktig och charmade alla som vanligt!
Vi träffade Mofa få samma gång och eftersom vi var i såpass god tid på plats före Taunos lopp tog vi en kaffe i stall kafeterian.

Tauno sprang inte för vinst igår och Mika sa själv åt honom före loppet att bland de tre bästa räcker så vi slipper till Final 😄 banan var tung efter allt regn men endå kom han bakifrån med fart och gjorde loppet spännande på slutet! Men en andra placering blev det! Han är nog duktig och så otrolig den där lilla hästen! På lördag sprang han nytt rekord i ett hårt lopp och idag i skit väder och tung bana årkade han ännu göra en så spännande uppvisning!! 💛 han gör sitt bästa beroende vad!
Så nu kommer vi styra näsan mot Björneborg den 23 (inte 24 som jag råkade skriva) och packar med Minna då också, passar på att träffa andra mammor dit då på samma gång 🙂

Har inte laddat upp bilderna på datorn ännu..men de kommer. Klart man måste ta bilder från Melissas första trav!

Ja..men tillbaka till idag. 15:30 ska jag befinna mig på plats! huuuj… jag är så rädd att det kommer ta helt jävla sjukt.. Men då kanske jag lär mig att inte göra dumma spontana saker i framtiden.
Men alltså på riktigt..yolo.. 😉

xoxo, Ida

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s