vardag

Inlägget som inte var ett april skämt.

2 April. Så vi överlevde 1 April.

Hoppas ingen blev alltför mycket lurad? Jag själv är jätte lätt lurad så jag fick faktiskt på några grejjer..om te.x garlic chokladen. Jag ojjade och vojjade mig och föreställde mig den grymma smaken.

Ifjol trodde alla jag skämtade om min graviditet. Jag skrev inget inlägg om det men skickade till våra vänner. Själv tycker jag det är hemskt att skämta/lura om en sån sak..men jag lurades ju inte..berättade om det bara på fel dag! Så alla blev endå chokade då jag kom ut med det ”på riktigt”. Jag är dålig på aprilskämt..de vanliga ”åker dit solen skiner” är väll de jag brukar dra..

inlägget om laserborttagningen är fortfarande sann. Jag tänkte inte på att det var 1 April då jag skrev det. Direkt då jag publicerade kom jag på och tänkte att nå.. nån kanske tar det som ett april skämt. Och jag borde ju ha slagit vad om saken också 😉 Bloggkoll bloggen skulle ha lagt en slant i vad om att inlägget var ett April skämt..men nej. Fortfarande är jag  påväg på laser! 😥 säkert en lättnad för Sandra också 😉

xoxo, Ida

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s