vardag

Laser borttagning.

Många av er, om inte alla, har säkert lagt märke till tatueringen jag har ovanför bröstet. Det finns få saker jag ångrar jag gjort här i livet, men den tatueringen här till de jag ångrar.

YOLO. So fucking nolo. Vad i hela fridens namn gick igenom  mitt huvud? Alla mina andra tatueringar har jag på ställen som man inte lägger märke till.. men den här lilla jävel är rakt i allas synfält.

Det var igår saken kom upp när jag låg i Danicas stol och prata med Bettina. Laser borttagning eller tatuera över. Min plan har varit länge att göra nåt åt saken och tatuera över. Men efter att jag tänkt efter så vilö jag nog inte ha en tatuering så synlig.

Så igår ringde jag upp kliniken i Helsingfors jag nyss var på på andra ärenden och frågade två frågor : tar det sjukt? Och när gör vi det?

Så nästa vecka börjar det. Borttagningen av tatueringen. Det lär inte göra så ont, då det kommer bedövas. Men den kommer inte gå bort på en behandling heller. Det kommer bli en dyr tatuering det här..men ärligt så får det kosta vad det kostar bara jag blir av med den 😀

image

Everything good comes to an end 😄 eller hur det nu är.

xoxo, Ida

4 reaktioner till “Laser borttagning.

  1. Jag igen lever efter mottot never regret anything that once made you smile så även om den nog var en ogenomtänkt spontan grej som nog är rätt så nolo såhär i efterhand så ångrar jag den inte 😁

    1. Jo det är ju ett bra motto att leva efter och jag har också tänkt bara låta den vara. Men nu som mamma så tycker jag det inte passar in.. precis lika som alla piercingar. För ett år sen hade jag 6 stycken, idag inga.

  2. Alltså jag har också en tatuering som jag vill ha bort. Också en text. Men visst är det så att om tatueringen har blivit ljusare så ska det inte behövas så många laserbehandlingar? 🙂 skriv gärna ett inlägg sen efter första behandlingen, jag vill så gärna se resultatet (fast den ju inte går genast bort). Jag tänkte också först att jag sku tatuera över min text, men den är på två rader och dessutom många bokstäver, så hur ska man täcka en sån för att det ska bli fint? Och så vill jag ju också ha en SNYGG tatuering, inte bara vad slm helst för att det ska täcka den gamla! Då ångrar jag ju säkert den om några år också! 😀

    1. Tack för din kommentar! 🙂 jag ska absolut göra inlägg om alla gånger jag gör begandlingen! Och jo precis som du skrev så ju ljusare den är destu färre gånger behövs. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s